MEREU PASIONAȚI DE BUNUL GUST

Suntem o echipă frumoasă, tânără, pasionată de tot ceea ce este bun și frumos. Ne place să îți oferim în fiecare zi o experiență cu gust, totul într-o atmosferă relaxantă, specific bucureșteană.

Facem parte din marea familie Ana Pan, cu peste 200 de colegi, fiecare dedicat în a oferi produse proaspete și deosebite clienților noștri zilnic. De peste un sfert de secol lucrăm cu pasiune împreună înțelegând că acea calitate deosebită pe care o livrăm clienților vine în primul rând din calitatea echipei și atenția fiecăruia la detalii.

Ne pregătim permanent prin multe traininguri și învățăm în continuu despre cele mai inovative metode de Customer Service.

Fie că vrei să iei un mic dejun în grabă, dar sănătos și cuprinzător, un prânz sofisticat, un meeting important sau un moment de relaxare de după-amiază, punem la muncă întreaga noastră expertiză învățată de la cei mai buni traineri.

Îți preparăm direct în shop mâncăruri fresh și lejere, coacem patiserie tradițională, decorăm creativ cele mai delicioase prăjituri și torturi, pregătim omlete și toasturi, totul în văzul tău în laboratorul nostru, pentru că tu să ai parte de o experiență culinară inovativă și delicioasă.

Experimentăm crearea unor preparate senzaționale, alături de chefi cu renume, astfel încât tu să ai parte de gusturi și arome cu adevărat inedite.

Alături de o specialitate de cafea îți oferim și un ”refill” de energie pentru a reveni apoi la agitația urbanului cotidian.

Te așteptăm la noi!

URMĂREŞTE-NE ÎN SOCIAL MEDIA

NEWSLETTER

Fii mereu la curent cu noutățile și promoțiile ANA Baking Co.

Abonează-te